SPHINX II HOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2054 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx II Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 12:32 Deze keer had ik een Sateschotel met aarsappeltjes besteld omdat ik eens wat anders wilde proberen: YES YES YES wat mega veel en lekker was dit zeg WOW. M'n nieuwe vaste bestelling is gevonden ! ! Echt heel veel grote stukken kipfilel in satesaus hmm
22 feb 2024 om 18:00 Wij bestellen al jaren hier! Ook gaan wij regelmatig in het restaurant zelf eten. Bij ons is de kapsalon kip favoriet! Snelle bezorging en heerlijke sambal!
16 feb 2024 om 19:45 Bestelling zou 20-40 minuten duren, uiteindelijk 90 minuten gewacht op lauwe patat. Vlees was wel erg goed !
15 feb 2024 om 19:40 Gewoonweg zalig ( zoals altijd ) We blijven bestellen omdat het simpelweg elke keer zo goed bevalt
13 feb 2024 om 11:41 5 minuten voor sluitingstijd besteld, en de bezorger was er al snel en desondanks het tijdstip leverde hij het af met een brede lach. Ben zelf bezorger dus dat kan ik waarderen.
13 feb 2024 om 0:42 Het eten was ronduit slecht. In de kapsalon zat meer patat dan shoarma en het smaakte niet lekker. De patat was slap en het broodje kip dönner was helemaal doorweekt van de vet! Ik ben in 4 jaar tijd achtergekomen dat hier in Hoorn niks knaps zit.
12 feb 2024 om 16:06 Kwaliteit van het eten was matig maar allerergste dat de bezorging bijna twee uur op zich heeft laten wachten
11 feb 2024 om 20:32 Ik werd netjes gebeld, omdat het druk was met bezorgen, super fijne service! Het eten was ook erg lekker.
11 feb 2024 om 2:24 Verkeerde pita gekregen, en bijna geen doiner in me turkse pizza
9 feb 2024 om 20:18 Even wat anders besteld maar was wederom zéér lekker en rijkelijk gevuld. Was sneller dan verwacht ( YES ) en was zoveel dat we in de avond de restantjes hebben opgegeten. Echt een blijver voor ons !
5 feb 2024 om 23:54 Eten was netjes op tijd bezorgd, dat was dan ook het enige positieve. Eten kwam koud aan, vet stroomde eruit. Niet te eten, zonde van je geld om hier te bestellen.
3 feb 2024 om 20:04 Jawel, weer zoals vanouds zaaaaalig gegeten. Was meer dan voldoende en smaakte voortreffelijk ! We blijven hier bestellen. Als ze dit volhouden dan heeft Hoorn echt een topzaak in het assortiment ! !