SPHINX II HOORN

SPHINX II HOORN Grillroom - Shoarma - Spareribs - Doner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1759 beoordelingen
17 jul 2021 om 8:38 Enige is zout. Datkan echt wel iets minder.
13 jul 2021 om 23:05 Heerlijk!! Keuring optijd
11 jul 2021 om 8:00 De Turkse pizza sphinx is echt het beste. Echt vlees wat niet van een standaard rol komt zoals bij andere shoarma aanbieders. Daarom ook ver uit de beste van Hoorn
9 jul 2021 om 21:15 Vroeger was dit echt de plek voor de beste shoarma, spareribs etc. Maar ik heb hier nu twee keer besteld de afgelopen tijd en het weer dramatisch, anderhalf uur gewacht op koude slappe patat en niet te eten spareribs. Dit was de laatste keer dat ik hier b
5 jul 2021 om 15:58 Delivery took 2.5 hours as a result could not eat the food
4 jul 2021 om 23:48 Ik had zon trek en alles was dicht maar deze stonden nog paraat en ik had geen verwachtingen maar was desalniettemin aangenaam verrast.Het was heerlijk
22 jun 2021 om 11:07 Eten was koud en echt belachelijk weinig
22 jun 2021 om 8:59 Eten was echt niet lekker, voor ons zeker geen bestelling meer daar, bezorgtijd werd van 39 minuten 75 minuten ook zeer slecht
14 jun 2021 om 1:19 Negeer negatieve nep reviews. Er zijn veel goede echte zaken in Hoorn, maar Sphinx, blijft toch echt de beste.
29 mei 2021 om 23:25 Wat een tegenvaller! Twee hoofdgerechten besteld bij elkaar voor een bedrag van €40,85. Zal er verder niet teveel woorden aan besteden maar hier eens en nooit meer bestellen! Het enige goede was de bezorging die krijgt vijf sterren!
29 mei 2021 om 19:19 Helaas maar 1 pitabroodje per menu ipv 2 en ruim van tevoren besteld en evengoed ipv 17.15 om 17.35
26 mei 2021 om 23:05 2de keer hier besteld, en meteen de laatste. Ik ben geen kieskeurige persoon, iedere tent maakt weleens fouten, maar als eten (vlees om precies te zijn) zo slecht voorbereid is dat zelfs je partner van streek is... nooit meer, NOOIT MEER.