SPHINX II HOORN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1870 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx II Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 20:56 shoarma beetje taaier dan ik gewend ben van hun en niet heel erg warm
17 sep 2022 om 12:52 Ik bestel hier al jarenlang altijd op tijd en eten is top
14 sep 2022 om 19:27 Regelmatig een bestelling. Eten is goed en zijn altijd netjes op tijd.
13 sep 2022 om 23:51 goeie
12 sep 2022 om 6:12 Beste tent van hoorn
5 sep 2022 om 23:08 Patat niet lekker. Spare ribs niet fantastisch. Shoarma en pita erg lekker.
2 sep 2022 om 19:56 Had 3 turkse pizza's besteld maar ze waren helenaal verbrand, dus dat ging meteen de prullenbak in. En mijn kleine was zo intens verdrietig.
29 aug 2022 om 20:11 Vlees wat verbrand daardoor taai. Kapsalon patat te hard gebakken. Shoarma was wel lekker alleen voor grote viel de goeveelheid beetje tegen
24 aug 2022 om 22:16 Was wat verkeerd.. kan gebeuren maar toen we belde was het allemaal onze eigen schuld en klopte het volgens hun zeggen niet. We hadden ook niet via thuisbezorgd moeten bestellen maar via hun eigen website zeiden ze aan de telefoon! 1 keer nooit meer!
24 aug 2022 om 20:50 Prima eten Bezorging op afgesproken tijd perfect
20 aug 2022 om 15:44 40 min gewacht (zoals vermeld online). Helaas aangebeld wat gevraagd was niet te doen. Zal wel niet genoteerd zijn. Turks broodje kebab smaakt taai en minder lekker dan een echt turks brood. Kapsalon en pita kaas waren okee.
19 aug 2022 om 22:37 Op tijd bezorgd en prima eten.