SPHINX II HOORN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx II Hoorn. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:30 De kapsalon was best goed de shoarma was slecht er droog en doorgebakken ( leek 2 keer opgewarmd)
10 jun 2024 om 14:43 Ik vond het een beetje patat en kleinesalade
10 jun 2024 om 8:12 Gewoon altijd top. Altijd lekker eten en snelle bezorging. Ik kies vaak hetzelfde, maar soms ook wel eens wat anders. Eigenlijk stelt het me nooit teleur. Bedankt weer voor het heerlijke eten en tot de volgende!
10 jun 2024 om 7:42 Het vlees vonden wy niet zo goed te grof gesneden en niet zo goed gekruid
9 jun 2024 om 16:49 De lekkerste shoarma in Hoorn en bij ons op tijd bezorgd
3 jun 2024 om 0:24 Patat slap koud en flauw. Kipshoarma en sparerib smaakte beide hetzelfde, alsof het alleen gemarineerd was in ketjap. Hoeveelheid was matig. Patat was vergeten, 45 min gewacht op de nalevering.
2 jun 2024 om 18:59 Wederom zalig :-) weer heerlijk gegeten . Kip sate schotel heerlijk en de kapsalon shorma was super!
1 jun 2024 om 22:33 Als je om half 6 besteld en aangeeft dat de bestelling om 18:45 mag komen en je belt om 19:05 om te vragen waar het blijft en te horen krijgt dat ze het nog moeten maken…. Uiteindelijk kwam deze om 19:40. Onacceptabel!!
1 jun 2024 om 19:58 Top eten
25 mei 2024 om 11:01 Broodje kiplever heerlijk top mvg
20 mei 2024 om 8:00 Niet lekker en het deeg van de Turkse pizza was niet gaar.
11 mei 2024 om 18:59 Niet lekker